Košerinio maisto paslaptys

Košerinio maisto paslaptys

2013-09-02

Sausio 2d. mokytojai lankėsi Chaimo Frenkelio viloje Šiauliuose, kur dalyvavo edukaciniame užsiėmime „Košerinio maisto paslaptys“. Kiekvienas užsiėmimo dalyvis turėjo galimybę susipažinti su žydų maisto ypatumais, taisyklėmis – kašrutu, kuris egzistuoja jau tris tūkstančius metų. Taisyklių sąrašas (o jų apie 600) yra įtrauktas į šventąją žydų knygą. Pagrindinė žydų maisto taisyklė – maisto derinimas. Po užsiėmimo aplankytas viloje įsikūręs muziejus. Grįždami namo užsukome į Naisius ir apžiūrėjome medinių skulptūrų parką.

2013_maist_1 2013_maist_2 2013_maist_3
2013_maist_4 2013_maist_5 2013_maist_6

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *